• Erőteljes
    Rendszer
    Az Ingatlan Forrás rendkívül masszív,
    összetett rendszer, ami nagy hatékonysággal
    képes kiszolgálni, támogatni és felgyorsítani
    irodád folyamatait.
    Könnyen
    Logikus
    kezelhető
    Automatizált
  • Teljes kontroll
    Minden a Te kezedben van!
    Teljes
    felügyelet
    és rálátás
     
    Mindenről
    kizárólag Te
    Döntesz
    Minden jogosultságot, minden kapcsolatot,
    minden funkciót Te határozol meg, és
    teljes felügyeleted van a rendszer felett.
  • 75 hirdetőportál
    Ellenőrzött hirdetésfeladás
    Hibavisszajelzés
    449 766 mai napon feladott hirdetés
    Automata
    Hirdetésfeladás
  • Saját
    irodai weboldal
    Modern, mobilra is optimalizált kinézet,
    beállítható többnyelvű megjelenés,
    automatizált működés.

    TESTRE SZABHATÓ       INGYENES
    Nézd meg bemutató oldalunkat »
  • Országos keresztértékesítési hálózat
    Működj együtt akár többszáz ingatlanirodával
    Többszáz együttműködésre
    nyitott ingatlaniroda
    Több ezer értékesíthető
    ingatlan az ország
    minden pontjáról
    Keresztértékesítési rendszerek
    Külső együttműködő partnerek

Teljeskörű ügyviteli rendszer ingatlanirodák részére 100%-BAN MAGYAR, 100%-BAN FÜGGETLEN, 100%-BAN EGYEDI FEJLESZTÉS


Rendeld meg és használd teljesen ingyen egészen a jövő hónap végéig! Megrendelés


Hogy mi is az az Ingatlan Forrás?

Az Ingatlan Forrás egy komplett ügyviteli szolgáltatás csomag, ami egyaránt alkalmas egyéni ingatlan értékesítők, ingatlan irodák és franchise hálózatok számára is (természetesen más módon és más modulokat használva).
Vannak akik CRM-nek, vagy nyilvántartó programnak hívják a hasonló szoftvereket, mi ügyviteli rendszernek nevezzük, mert az Ingatlan Forrás teljeskörű szolgáltatást nyújt, ami magában foglalja a mindenre kiterjedő nyilvántartást és ügyfélkezelést, az ügyfélszerzést segítő és kommunikációs megoldásokat, az irodai weboldalakat és azok frissítését, a keresztértékesítési és együttműködési rendszert, valamint az automatikus hirdetésfeladást 75 portálra. Továbbá számos kiegészítő és költségcsökkentő megoldást kínál.
Az Ingatlan Forrás azon kevés ügyviteli rendszerek egyike, mely a piacon jelen lévő szervezetektől 100%-ig független, önálló termék, használatát és működését semmilyen formában nem befolyásolják érdek-összefonódások, ezért is lehet korlátozások nélkül elérhető, és megfelelő bárki számára, aki ingatlanokkal foglalkozik.

Többnyelvű, testreszabható irodai weboldal

Ne költs százezreket egy ingatlanos weboldal kifejlesztésére és lefordítására, mert nekünk már van, amit a saját arculatodra formálhatsz és már azonnal használatba is vehetsz díjmentesen.

A weboldalad keresőbarát, mobilra optimalizált és modern, amit az Ingatlan Forrás automatán frissít és kiszolgál.

Írd meg irodád bemutatkozását és adj hozzá további oldalakat igényeid szerint. Mutasd be szolgáltatásaidat, emeld ki erősségeidet (pl.: Hitelközvetítés, Értékbecslés, Biztosítás...). Sőt, már a nyitólapon kiemelheted az igazán jó ajánlataidat, hogy azokat az érdeklődők könnyedén megtalálják. Határozd meg az elrendezést, válaszd ki az ingatlanlista stílusát, tedd személyessé egyedi fejléccel.

Nézd meg a minta weboldalt  

Kérj részletes tájékoztatást!
Add meg telefonszámod, és felhívunk!

Elküld

Teljes kontroll

Az Ingatlan Forrás segítségével teljes mértékben Te kontrollálod irodád működését, Te hozod a szabályokat, Te irányítod a folyamatokat. A rendszeren belül mindent Te határozol meg és teljes felügyeletet kapsz irodád, beosztottaid, megbízásaid és ügyfeleid felett.

Mobil applikáció

Nagyon jól tudjuk, hogy időd nagyrészét nem az irodában töltöd, hanem az "utcán". Ezért készítettünk egy mobil applikációt is a rendszerhez, ami segít neked, amikor ügyfélhez mész, ingatlant mutatsz be, eladsz. Az applikáció pont azokat a funkciókat és információkat biztosítja neked villám gyorsasággal, amikre terepen szükséged lehet.

Ügyfélkezelés

Teljeskörű ügyfélkezelés legyen szó eladóról vagy keresőről. Az ügyféltörténet tartalmaz mindent, ami ügyfeled és irodád kapcsolatában történt, visszakeresheted megbízásait, keresleteit, telefonhívásait is.

Országos keresztértékesítés

A keresztértékesítési rendszer lehetővé teszi, hogy együttműködhess akár többszáz másik irodával az ország minden pontjáról. Természetesen ez sem kötelező, teljes mértékben rajtad áll, hogy kivel és milyen módon működsz együtt.

Irodahálózatok, franchise hálózatok kezelése

Már most több irodád van, vagy épp azt tervezed, hogy nyitsz még néhányat? Az Ingatlan Forrás kitűnően kezeli ügymenetedet több iroda esetében is. Külön meghatározható jogosultságokkal, irodák közt átadható adatlapokkal, központi előfizetésekkel és egyedi weboldal kifejlesztésével támogatja hálózatod működését, bővülését.

0
0
0
0